Loading...
Zaal huren Schiedam 2017-10-31T16:13:52+00:00

Zaal huren Schiedam

U bent op zoek naar mogelijkheden om een zaal te huren in Schiedam en dat treft: bij Café Pleinzicht bieden we diverse mogelijkheden. Of u nu een groot feest of juist een kleine bijeenkomst wilt organiseren, ons gezellige café leent zich uitstekend voor diverse doeleinden.

Tot in de puntjes verzorgd

Café Pleinzicht staat bekend om de gemoedelijke sfeer en een prettige service. Wij organiseren regelmatig mini-concerten met bands of dj’s, maar ook met de feestdagen zitten wij niet snel. Er is altijd wel wat te beleven! Ook kunt u bij ons café in Schiedam dus een zaal huren. Ons personeel zal ervoor zorgen dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij hoeft alleen maar te genieten van een gezellige avond!

Je kunt van te voren natuurlijk aangeven of je ook graag eten wilt serveren. Wij hebben diverse opties betreffende de catering, kies bijvoorbeeld voor hapjes of een keuzemenu. Eventueel kun je er ook voor kiezen om een biljarttafel neer te zetten in de zaal. Laat ons dus gerust weten wat uw wensen zijn, dan kunnen wij met u meedenken.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Dus ben jij op zoek naar een gezellig café om je afstudeerfeest, verjaardag of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje te organiseren? Neem dan gerust eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. Wij horen graag jouw wensen en kunnen je adviseren. Je kunt ons telefonisch bereiken via 010 426 6131 of laat je contactgegevens achter via het contactformulier. 

Zaal huren

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Neem contact op