Loading...
Muziekcafé Schiedam 2017-11-01T08:57:02+00:00

Gezellig muziekcafé in Schiedam

Café Pleinzicht is een muziekcafé in Schiedam dat zich uitstekend leent voor een gezellig avondje uit met vrienden. Wij organiseren regelmatig muzikale avonden met bands of dj’s. Ook met de feestdagen is er bij ons altijd wat te doen. Loop dus gerust eens bij ons binnen!

Altijd iets te doen

In ons muziekcafé te Schiedam is altijd wat te beleven. Of je nu wilt genieten van een avondje dansen of rustig wilt bijkletsen met vrienden, het is allebei mogelijk. Daarnaast kun je bij ons komen darten of biljarten. Wij organiseren ieder weekend weer iets anders, dus een bezoekje is altijd de moeite waard!

Niet alleen kun je bij ons terecht voor een drankje, ook beschikken wij over een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Met name de uitsmijter, pannenkoeken en natuurlijk de bal gehakt zijn populair onder onze bezoekers. Je kunt ‘s avonds kiezen voor een dagmenu tegen een zeer scherpe prijs. Kortom, voor lekker en gezellig eten ben je bij ons muziekcafé in Schiedam aan het juiste adres. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras.

Graag tot snel!

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen, zoals de Brandersfeesten? Houd dan zeker onze Facebook-pagina in de gaten zodat je niets kunt missen! Ook zullen we eventuele speciale openingstijden hier vermelden. Heeft u vragen over ons muziekcafé in Schiedam? Schroom niet om contact op te nemen. U kunt ons bellen: 010 426 6131 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Muziekcafé Schiedam

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Neem contact op