Loading...
Meetingpoint 2017-10-04T06:59:31+00:00

Meetingpoint in Schiedam

Bent u op zoek naar een meetingpoint in de omgeving Schiedam? Café Pleinzicht is de ideale locatie voor ontmoetingen met vrienden, familie of kennissen. Wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Wil je ook graag een hapje eten? Geen probleem, wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart dus je vindt altijd wel een lekker gerecht. Kies bijvoorbeeld voor een uitsmijter of een vers bereide pannenkoek.

Meetingpoint

Uitgebreide menukaart

Bij ons meetingpoint in Schiedam kun je lekker eten en drinken en zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Dankzij onze uitgebreide menukaart is er altijd wel een passende optie. Eventueel kun je ook een potje darten of biljarten in ons gezellige café. Zoek je liever een rustig plekje om bij te praten? Ook dit is geen probleem, we hebben ruimte genoeg. In de zomermaanden kun je natuurlijk ook lekker plaatsnemen op ons terras.

Meetingpoint

Uitstekende bereikbaarheid

Café Pleinzicht is een ideaal meetingpoint dankzij de centrale vestiging. Ons café bevindt zich op loopafstand van het centrum en het centraal station, maar is ook uitstekend bereikbaar met de metro of de trein. Daarnaast hebben wij voldoende parkeergelegenheid voor de deur, dus ook wanneer u met de auto komt zal dit geen problemen opleveren.
Heeft u vragen over ons meetingpoint of wilt u een zaal huren in Schiedam en wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord. Ons telefoonnummer is 010 426 6131. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier.

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Neem contact op