Loading...
Café Schiedam 2017-10-04T06:59:04+00:00

Café Pleinzicht in Schiedam

Bent u op zoek naar een gezellig en bruisend café in Schiedam? Loop dan eens binnen bij Café Pleinzicht. U kunt bij ons genieten van een muzikaal avondje met een band uit de regio, wij organiseren regelmatig evenementen.

Café Schiedam

Altijd gezellig!

In ons café in Schiedam is altijd wat te beleven. Zowel jong als oud zal zich uitstekend vermaken. Zo organiseren wij niet alleen muzikale evenementen met feestdagen, ook in de weekenden is er altijd wat te doen. Zo kunt u bij ons komen darten en/of biljarten, maar staan wij ook bekend om onze uitgebreide lunch- en dinerkaart. Ons personeel staat voor je klaar en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Bij mooi weer kun je uiteraard lekker op het terras plaatsnemen. Kortom, u kunt bij ons alle kanten op: gewoon gezellig borrelen of juist helemaal losgaan tijdens een live optreden. U kunt ons café in Schiedam ook afhuren voor een feestje.

Ons cafe is nabij het centraal station van Schiedam gevestigd en daardoor uitstekend bereikbaar met de bus, metro en de trein. Ook kunt u prima de auto pakken, wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur (tot 22.00u betaald).

Café Schiedam

Volg ons op Facebook

Ben je enthousiast geworden over ons cafe in Schiedam? Volg ons dan zeker op Facebook. Hier zullen wij aankomende evenementen vermelden maar ook allerlei foto’s plaatsen. Zo krijg je een goede indruk van ons (muziek)café! Wil je meer informatie over ons, of heb je een vraag? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 010 426 6131.

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Neem contact op