Loading...
Brandersfeesten Schiedam 2017-10-04T06:51:02+00:00

Brandersfeesten Schiedam

Tijdens de brandersfeesten in Schiedam kun je drie dagen volop genieten bij Café Pleinzicht. Iedere jaar weer besparen wij kosten nog moeite om er een fantastisch evenement van te maken. Je kunt binnen genieten van de gezelligheid, maar ook hebben wij ieder jaar een buitenpodium met diverse artiesten. Ook dit jaar zullen wij weer met een ijzersterke line-up komen.

Brandersfeesten

Feestelijke activiteiten

De Brandersfeesten in Schiedam zijn een jaarlijks terugkerend evenement. Het centrum van Schiedam staat ieder jaar in het laatste weekend van september in het teken van feestelijke activiteiten. Het evenement is ontstaan toen de grote braderie van Schiedam een groot succes bleek. Men stelde een commissie aan die de braderie ieder jaar zou organiseren. Een groot gedeelte van de braderie vindt plaats in de voormalige Brandersbuurt, en daar komt de term Brandersfeesten vandaan. Het is zeker een aanrader om naar Schiedam te komen en dit eens mee te maken.

Brandersfeesten

Live optredens onder het genot van een drankje

Als gezellig bruin café willen wij van Café Pleinzicht dit evenement natuurlijk niet zomaar overslaan. Daarom organiseren wij diverse live optredens bij ons voor de deur, maar je kunt ook gezellig binnenkomen. Wij staan klaar om je te voorzien van een hapje en een drankje zodat je optimaal kunt genieten van dit evenement! Bekijk de foto’s op onze Facebook-pagina eens om te zien wat wij allemaal organiseren!

Voor meer informatie over de Brandersfeesten in Schiedam of onze evenementen, kun je altijd even vrijblijvend contact opnemen. Ons telefoonnummer is 010 426 6131. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten via het contactformulier, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Wil je graag op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Neem contact op